• За нас

   • Високото качество на производство и използваните материали
   • Голямото разнообразие от материали, над 300 цвята и фурнири, фрезовки и орнаменти, заключване и т.н.
   • Произведени точно за нашите клиенти – по техните размери и вкусове
   • Сроковете – кратки и винаги спазени срокове за производство. Ако ви трябва врата веднага, може да изберете от стандартните ни модели, които поддържаме на склад.
   Ако не сте сигурни каква врата ще стои добре, в интериорното ни студио ще ви консултират и заедно ще изградим един красив и функционален дизайн.
   Имате въпрос? Не се колебайте да се свържете с нас на 087 62 12 144 или да ни пишете тук!

   Ние поддържаме богат асортимент от стилни врати с голям избор от цветове и модели, от които може да избирате свободно. Но ако не можете да намерите това, което търсите, ние предлагаме и специализирана изработка на врати по поръчка.

   Нашата цел е винаги да отговаряме на нуждите на нашите клиенти за това, когато ни се доверите можете да бъдете сигурни, че получавате едно качествено и компетентно обслужване от нашите служители.

   Най-голямото ни предимство е, че Ви предлагаме взимане на размери и консултация чрез която заедно ще изградим един красив и функционален дизайн! Но нашите предимства не стигат до тук. Предлагаме Ви също специално подготвени ценови предложения при едновременно закупуване на интериорни и екстериорни врати от нас!

   Не губете време, а ни посетете още днес, за да открием заедно най-подходящите решения за Вашия дом! Ще Ви очакваме с усмивка!

   При въпроси не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или да ни пишете тук!